Spejl med alt du kunne drømme om

Du ved hvad du vil have. Et spejl i en bestemt form, med lys eller indbygget varme, så det er dugfrit. Eller med Hollywood-lys eller måske endda et spejl med bluetooth og højttalere! Du kan finde alle smarte designs og muligheder her hos Spejlfabrikken.

Spejlfabrikken

Vi er en dansk virksomhed, som distribuerer spejle til badeværelser i hele landet. Vi arbejder sammen med de bedste partnere i Europa for at sikre os at vores kunder får et innovativ kvalitet spejl. Altid med et flot design og kvalitet som får rummet til at føles mere moderne og stilfuldt.

Stort antal muligheder for dit spejl

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til spejle, ikke kun med LED-lys, men også spejlvarme, digitalt ur, stikkontakt, sensorkontakt og bluetooth musik system med højttalere.

Levering

Levering inden for Danmark er helt gratis. Vores produkter leveres direkte fra fabrikken eller vores lager. Leveringstiden er normalt 3-5 hverdage, men kan variere pr. spejlmærke. Se den relevante artikel for den nøjagtige leveringstid.

Montage

Når du modtager din bestilling, leveres det klar til brug. Monteringen forklares trin for trin i en simpel installationsmanual, der er inkluderet med leveringen. Problemer? Så kan du altid kontakte os!


Nyheder