Spejlvarme: Alt du har brug for at vide!

Badeværelsesspejl sensor
Badeværelsesspejl med varme og sensor

Vi, her hos Spejlfabrikken, specialiserer os i at kombinere smukt design med lækre features når det kommer til spejle med lys og spejlskabe. En af de mest praktiske funktioner af vores spejle er spejlvarme. Denne handy funktionalitet sørger for at du kan fortsætte din badeværelsesrutine uden ekstra besvær.

Hvad er spejlvarme?

Spejlvarme er indbygget varme i dit spejl (overraskende nok!). Det opvarmer spejlet og forhindrer dug i at opbygge sig mens du er i bad. Tænd for varmen før, mens eller efter du er i bad og du er garanteret et fint, dug- og stribe-frit spejl der er klart til brug med det samme.

Spejlet har et tyndt filmlag på bagsiden med et net af ledninger, der ligner bilens bagrude. Dette giver spejlfladen en lidt højere temperatur end omgivelserne. På grund af denne temperaturforskel vil der ikke blive dannet nogen kondens på badeværelsesspejlet. På den måde kan du altid bruge spejlet på en praktisk måde, og det forbliver rent længere

Der er ikke længere grund til ivrigt at pudse spejlet for at fange et glimt af dig selv i nogle sekunder!

Komponenter

Vores spejl med varme er bygget med PET (Polyethylene Terephthalate) modstandswire, som producerer et elektrisk kredsløb lavet af emalje-isoleret ledning. Alle disse spejle bruger en tykhed på 0,4mm or er positionerede fint bag spejlet imod midten for den bedste effekt. Pads’ne, på 240 V, har en levetid på op til 8-15 år, hvilket giver ekstra sindsro når man står overfor en købsbeslutning.

Badeværelsesspejl med spejlvarme og ur

Varmeoutput

Spejlvarmen opvarber overfladen af spejlet mellem 8 og 15 grader celcius højere en omgivelserne. Dette sker i løbet af bare 15 sekunder! Det elektriske kredsløb er lavet til at producere et fast antal Watts per m2 og kører som følge heraf konsistent og sikkert på fuld kraft uden fare for overophedning.

Energi

Du er garanteret værdi for pengene hos Spejlfabrikken, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at efterlade spejlvarmen kørende konstant. Vores oplyste badeværelsesspejle er unikt producerede og designet med energibesparende komponenter for at fastholde et lavt energiforbrug sammenlignet med andre spejle med lys og/eller varme på markedet i dag.


Vi håber at dette har giver dig lidt yderligere information om spejle med spejlvarme, om hvor sikre de er at bruge i dit badeværelse og om energiforbruget. Vi anbefaler varmt at du prøver denne innovative teknologi i dit badeværelse for at forøge din erfaring og gøre din badeværelsesrutine dét lettere for dig og hele familien.

Hvorfor ikke starte med at se på vores eksklusive spejle med spejlvarme i dag og transformer dit badeværelse til et moderne, innovativt rum til afstresning og afslapning.