Hvad er det bedste spejl til barbering?

Føles barbering ofte som en irriterende gene der bare skal overstås? Det er let bare at lade stå til, og desuden kan lidt skægstubbe jo være tiltrækkende… Fortæller vi ofte os selv! Sandheden er, at et flot renbarberet ansigt (eller et veltrimmet skæg, hvis du har dét) nok er det vi alle helst vil have.

En god skraber, et godt spejl med ordentlig belysning og opfølgende hudpleje gør en verden til forskel

En moderne gentlemans shaving kit!

Så i stedet for at undgå barberingen, så gør det i stedet så let og behageligt som muligt. Barbering bør være en rar oplevelse, en lille stund hvor du plejer dig selv. Vi mænd får det ofte bare overstået, men noget godt grej og lidt hudpleje kan gøre en verden til forskel. Tro mig, du vil aldrig bruge en billig engangsskraber igen! Brug gode skrabere, de er det værd! Eller invester i en god barberingsmaskine. Og selvfølgelig, et godt spejl med ordentlig belysning (jeg ville ikke gøre mit job hvis jeg ikke understregede vigtigheden af det sidste!). Spejlet, og lidt forkælelse, kan vi hjælpe med.

Spejlvarme

Et spejl med indbygget spejlvarme gør at spejlet er afdugget, selvom du lige er sprunget ud af badet. Dampen og varmen efter et bad åbner porerne og blødgør skæghårene. Så du behøver ikke spilde tid på udluftning og at tørre spejlet af, bare for at få et glimt af dig selv i 20 sekunder. Dette gør din morgenrutine hurtigere din barbering behageligere.

Indbygget barberingsspejl

Ordentlig belysning, der oplyser hele ansigtet er enormt vigtigt. Derudover kan et spejl med indbygget barberings- og makeupspejl være utrolig nyttigt (ja, ved godt vi kalder dem “makeupspejle”, men det er funktionen der tæller!). Spejlet har en forstørrelsesektion med lys, så det er lettere at se detaljer i ansigtet. Dette giver en grundigere barbering.

Spejl med indbygget barberingsspejl
Spejl med indbygget barberingsspejl

Spejle med opbevaring

Barberingsgrej, produkter, tandbørster og så videre kommer hurtigt til at fylde en masse og rode badeværelset til. Især hvis man er flere! Så et spejlskab er altid en god idé. KonMari dit badeværelse, og declutter dit liv!

Andre handy features der gør morgenrutinen lidt federe!

Badeværelsesspejl med shaverstik
Spejl med indbygget stik

Et spejl med indbygget stikkontakt til barberingsmaskinen eller el-tandbørsten gør livet lidt lettere.

Derudover kan man forkæle sig selv med et spejl med indbygget bluetooth og højtalere! Lidt luksus skal man da have lov til at have!

Og selvfølgelig, spejl med indbygget digitalur, så du kommer afsted til tiden.