Fra varm til kold farvetemperatur, 2700K til 6400K | 24V, 120 LEDs per meter. 1400 lumen. 50.000 timer levetiden.

Oplev fordelene ved et spejl fra Spejlfabrikken, der kan skifte farvetemperatur, og som har et jævnt lys med 120 LED per meter. Derudover får du et kraftigt lys på 1400 lumen bestående af LED-lys med en levetid på 50.000 timer.

 

Med et spejl fra Spejlfabrikken får du et spejl med lys i høj kvalitet, der samtidig har et hav af andre kvalifikationer. Vi nævner i flæng: et kraftigt og skarpt lys på 1400 lumen, der består af 120 små LED-pærer per meter lysstrip. Dertil kommer en levetid på 50.000 timer, hvilket gør, at du slipper for at skifte lys så tit, som hvis der var tale om halogen- eller glødepærer.

 

Men vi er slet ikke færdige endnu, for derudover kommer innovative teknologiske løsninger så som:

 

– antidug (varme i spejlet)

 

– bluetoothfunktion og højtalere, der tåler fugt

 

– urdato, vejrstation og luftfugtighedsmåler

 

Med andre ord får du altså et spejl, der kan lidt mere end så mange andre spejle. Spejlfabrikken leverer spejle til både private hjem og erhverv, og vi går højt op i kvalitet og smarte funktioner. Du får dermed hele pakken, når du vælger et spejl fra vores shop.

 

 

Skift mellem varm og kold farve med 120 LED per meter på spejlet

Med spejle fra Spejlfabrikken får du som nævnt et spejl med lys, nemlig LED-lys, der udmærker sig ved at være økonomisk billigt sammenlignet med andre lyskilder. Det skyldes, at det har en lang levetid, og derudover bruger LED-lys meget mindre strøm.

Lyset på spejlet kommer med 120 små LED-pærer per meter, hvilket giver et tæt lys uden risiko for skygger mellem pærerne. Med LED-lys får du desuden mulighed for at skifte farvetemperaturen fra kold hvid, til neutral og til varm hvid. Disse farver angives også i Kelvin, hvor 2700k giver en varm hvid, og 6400k er i den modsatte ende af skalaen og giver en kold hvid.

Dermed har du forskellige farver lys til de forskellige gøremål, du har foran spejlet så som at børste tænder, lægge makeup eller barbere dig.

 

Vil du afprøve fordelene? Design dit eget spejl

Hos Spejlfabrikken har du mulighed for at designe dit eget spejl og dermed komme godt omkring de ønsker, du måtte have for et spejl.

Du designer dit eget spejl ved at gå til vores konfigurator, hvor du skal vælge faktorer som model, dimensioner, belysning og tilvalg af funktioner. Dernæst modtager du en tegning fra os, når vi har fået dine ønsker, og når du har godkendt tegningen, sætter vi gang i produktionen af dit nye spejl.

 

Viser 1–18 af 60 resultater