e-mærket certifikat

Filters
Bredde
Højde
Spejlform
Leveringstid

Spejle med antidug

Hvis du leder efter et spejl til dit badeværelse, kan et spejl med varme muligvis være noget for dig. Vores opvarmede badeværelsespejle ser ikke kun luksuriøse og moderne ud, et spejl med opvarmning er også effektivt og praktisk at bruge!

Det opvarmede spejl

Mange mennesker ser det som en irriterende funktion af et badeværelse spejl: tåge spejlet mens du tager et bad eller en bruser. Denne kondensering sker så snart varm luft kommer i kontakt med spejlet.

Heldigvis er der også en enklere løsning for at forhindre tåget spejle, nemlig det opvarmede spejl!

Hvordan virker et spejl med spejlvarme?

Luften i badeværelset bliver varmere, når du tager et varmt brusebad eller bad. Badeværelsespeglet er endnu koldere i det øjeblik og det forårsager kondens på overfladen. Selv når du er færdig med brusebad, forbliver spejlet ofte tåget i længere tid, hvilket gør det ubrugeligt. Selvfølgelig kan du tørre det med et håndklæde, men det forårsager ofte striber og et forvrænget spejlbillede.

Hvis du vælger et opvarmet spejl på badeværelset, så er du her for godt! Dette spejl har en tynd folie på bagsiden, hvilket giver spejlfladen en lidt højere temperatur end omgivelsestemperaturen. På grund af denne temperaturforskel vises der ingen kondens på badeværelset spejl. Så du kan altid bruge spejlet praktisk taget, og det forbliver rent længere.

Viser 1–16 af 145 resultater

Er dit perfekte spejl ikke med på listen?

Så lav dit eget spejl her

Ofte stillede spørgsmål

Du kan også bruge den samme designoplevelse, ideer til funktioner og designpræferencer. Hvis du vil spille der, kan du øve dig på broer, du kan stadig bruge kunstfærdigheder, du kan også bruge det.

Sådan finder du den perfekte stil, den perfekte form og praktiske form og funktion af de dekorative elementer i denne krop. Udvalget af produkter med smart hastighed og moderne design er perfekt, med stor omhu og stilhed. Du er meget forsigtig, du er glad, du er glad og tilfreds. Spejle er væsentlige for at skabe og følelse af rummelighed, og vores designs fordobler effektivt rummets dybde og æstetik.

Vores belysningsspejle er en revolution inden for indretning af hjemmet. Det perfekte badesæt, til personen der giver praktisk erfaring, nyder og nyder atmosfæren. Disse funktioner er designet med avancerede LED-lys og kan findes med diskrete eller mere markante designs.

Du kan stadig lytte til dine ideer i denne periode. Kollektionen har en stor variation af produkter i fortiden – med traditionelle, konsekvente designs, der er innovative og unikke i fortiden. Vores spejle tilbyder blot ende og enkel funktion; skaberen og følelsen med elegance og rumlen er mindre sjusket.

Besøg vores hjemmeside og udforsk vores omfattende udvalg af spejle. Find den perfekte stil, som du kan bære på en praktisk måde, mens du stadig bevarer den med elegance. Investeringen er stadig levende og stille.