Spejlfabrikken – om os

Spejlfabrikken blev grundlagt i 2017, er et dansk firma, der har leveret enestående hollywood spejle og badeværelsesspejle i over 5 år. Vi bestræber os på at bringe vores kunder et væld af moderne og glamourøse spejldesigner med LED-belysning af høj kvalitet og holdbarhed, som er integreret med førsteklasses funktioner.

Med sort ramme og belysning

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

 

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Erfaring. Kvalitet. Tilpasning.

Vi arbejder med forskellige spejlvirksomheder og fabrikker i Europa, med fokus på distribution af kvalitet, stilfulde og funktionsfyldte spejle, der driver større funktionalitet. De spejle, vi tilbyder, er ikke “almindelige”, langt fra det, har vi enkle og smukke designs, der tilføjer belysning og liv til dine badeværelser.

Vores spejle er innovative, fremstillet med kvalitetsglas og holdbare komponenter, der formidler en følelse af luksus og stil.

Smukke og tilpassede spejle

Opret det unikke spejl, der tilpasser sig dine behov og ønsker og er perfekt til at forskønne dit badeværelse.

På få trin kan du nemt designe spejlet med alt, hvad du kan drømme om. Du har muligvis brug for en anden størrelse end hvad vi tilbyder i vores webshop, men med “Design dit eget spejl” er det ikke et problem.

Vores mål

Hos Spejlfabrikken er vores mission at give kunderne udsøgte badeværelsesspejle, der kan gøre livet endnu lettere.

Vores mål er at yde fremragende kundeservice og attraktive spejle af høj kvalitet til rimelige priser. Vi mener, at alle boligejere skal have adgang til spejle, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også løser et problem for dem. Vi har for eksempel spejle, der kan ændre farven på sit lys, andre har makeup-spejl, ur, anti-dug, og vi har også spejle med smarte funktioner.

Vores produkter handler om stil og funktionalitet! Vi synes, at spejle er en grundlæggende nødvendighed, der hjælper med at bringe mere liv til din indretning.

Bestil nu og nyd hurtig, gratis forsendelse!