e-mærket certifikat

Moderne badeværelse spejl med LED-lys ur og spejlvarme 90×70 cm

Moderne badeværelse spejl med LED-lys, ur og spejlvarme 90×70 cm er et luksuriøse spejl, monteret på en solid aluminiumsramme og er forsynet med en Teflon belægning der beskytter mod fugtighed.

Spejl belysning på toppen giver en god lyseffekt, ideel til makeup eller barbering. I den nederste del af spejlet skinner det backlit lys på væggen og badeværelsesmøbler og der skaber en dejlig atmosfære.

Spejlet er meget komplet, har et digitalt ur, spejlvarme, sensor med lysdæmper og flot belysning.

3.199,00 kr.

TrustPilot
4,6 på trustpilot

Leveret af:

Gratis Levering

Leveret af:

Gratis Levering

Moderne badeværelse spejl med LED-lys, ur og spejlvarme 90×70 cm er et meget komplet spejl.

LED belysning

Spejlet er udstyret med varm hvid LED belysning i toppen og nederst. Den øverste 2,5 cm brede lysstråle lyser ansigtet op. På undersiden skinner LED-belysningen dejligt over væggen.

LED-lysene tændes og slukkes ved en berøring tænd / sluk sensor på højre side af spejlet.

Dæmpningsfunktion

Du kan justere lysstyrken på LED-belysningen til dine personlige præferencer. Denne indstilling gemmes automatisk. Unikt på markedet!

Spejlvarme

Af hensyn til brugervenlighed har dette lette spejl integreret med varme. Denne nyttige ekstra funktion sikrer, at dit spejl ikke dugger! Da opvarmning af spejlet ikke altid skal tændes, betjenes det via en separat tænd / sluk-knap.

Digital ur

Dette spejl har et praktiskt og flot ur på bunden af ​​spejlet. Der er 2 knapper til at indstille uret. Uret er konstant synligt, selv når belysningen er slukket. Spejlet skal have en konstant strømforsyning.

Schaere logo

Bredde

Højde

Dybde

3 cm

Belysning

, , , , ,

LED-farve

Sensor

Aktiver belysning og dæmpningsfunktionen ved at berøre sensoren.

Spejlvarme

Spejlglas tykkelse

5 mm

Bluetooth - 2 højttalere

Spejlform

Vægt

IP-klasse

Tilslutning

, ,

Garanti

CE

Forsendelse

Leveringstid

3-5 hverdage

Transport

Mærke

Schaere

Levering og betaling

Gratis levering på dit Moderne badeværelse spejl med LED-lys ur og spejlvarme 90×70 cm

Nyd gratis levering direkte til din dør indenfor kun 3-5 hverdage.

Hold øje med din spejlrejse

Vi holder dig løbende informeret med en opdateringsmail, der inkluderer et sporingsnummer for din bestilling. Så kan du nemt følge dit nye spejls rejse til din adresse.

Opgrader med Bluetooth

Vælg at forbedre dit spejl med vores Bluetooth-funktion, og forvent en minimal forlængelse af leveringstiden med kun to ekstra dage. Denne smarte tilføjelse gør dit spejl endnu mere funktionelt.

14 dages nem returret

Vi prioriterer din tilfredshed højt og tilbyder derfor 14 dages fortrydelsesret. Du kan returnere dit spejl uden at oplyse årsag og modtage en fuld refusion. Husk, at omkostningerne ved returforsendelse af spejlet påhviler dig som kunde. Spejlets stand skal være som modtaget og uden at være blevet installeret.
Skulle du ønske at returnere dit produkt, bedes du kontakte os på e-mail. Når vi har modtaget og godkendt returvarerne, refunderer vi beløbet til din oprindelige betalingskonto.

Betalingsmuligheder

For at handle hos Spejlfabrikken skal du være mindst 18 år gammel. Vi accepterer en bred vifte af betalingsmetoder inklusiv Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay, ViaBill, PayPal, og bankoverførsel, uden ekstra gebyrer for dig.
Husk, ved bankoverførsel eller PayPal er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Se mere på PayPals hjemmeside eller kontakt os for detaljer.
Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms. Vi sikrer dine oplysninger med SSL-kryptering på vores betalingsserver.

Kontakt os for support

Har du spørgsmål om vores spejle eller din bestilling? Vores venlige kundeservice er her for at assistere dig. Kontakt os via e-mail fra mandag til fredag for prompte support.