Bagbelysningen i bunden

Er du på udkig efter et nyt spejl? Så bør du overveje at investere i et spejl med lys. Det giver rigtig god mening på flere måder. Til dels er det praktisk at kunne se sig selv i ordentligt lys, og til dels bidrager det til en stilren indretning.

Med et spejl fra Spejlfabrikken, der har bagbelysning i bunden af spejlet, får du en helt ny oplevelse ved at bruge spejl. Bagbelysningen skaber en rar atmosfære under spejlet på badeværelset, i entréen, i garderoben eller hvor du ønsker spejlet skal hænge.

Den integrerede løsning med lys giver en anden dynamik i rummet, end hvis der blot hænger en loftlampe, eller der står en standerlampe. Derudover har du mulighed for at få et dugfrit spejl. Det egner sig godt til fugtige rum så som et badeværelse.

Et dugfrit spejl virker ved, at du tænder for varmen i spejlet, og så slipper du for dug, og kan dermed komme i gang med barberingen eller at lægge makeup og lignende, lige så snart du er kommet ud af badet. Det bliver næppe nemmere.

 

Hvilke andre funktioner har et spejl med bagbelysning i bunden?

Foruden et godt lys der er med til at understrege et stilrent design i dit hjem, får du også et spejl, der har smart teknologi. Det er eksempelvis muligt at høre radio eller musik fra spejlets to indbyggede højtalere. Det sker via et bluetoothsystem, som du kobler dig på med din smartphone eller lignende digital enhed.

Derudover kan du også få et spejl med ur, så du kan holde øje med klokken, imens du gør dig klar inden dagens gøremål. Og du kan ligeledes få en vejrstation, så du ved, om du er på vej ud i regn og blæst, eller om dagen bliver til den lune side.

 

Er dit favoritspejl på tilbud hos Spejlfabrikken?

Hos Spejlfabrikken er det af og til muligt at finde et rigtig godt tilbud blandt vores kvalitetsspejle. Og hvis du har øje på et af vores mange elegante spejle, er det da et klik værd at se, om prisen er sat ned netop nu.

Det er forskelligt, hvad der er i tilbudskategorien. Men du kan være heldig at finde et udvalg af vores runde spejle, rektangulære spejle, badeværelsesspejle og spejle med ur. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål, så du får gjort det helt rette køb.

 

 

Viser et enkelt resultat