Baggrund belysning. Fra varm til kold farvetemperatur, 3000K-4500K-6000K. Med dæmpningsfunktion.

Med spejle fra Spejlfabrikken får du et spejl med LED-lys. Du kan skifte farvetemperaturen på lyset, der kan gå lige fra en varm hvid på 3000 kelvin, over neutral på 4500 kelvin til kold hvid på 6000 kelvin.

Det er muligt at skifte farvetemperaturen på det LED-lys, der er integreret i dit spejl, når du vælger et spejl fra Spejlfabrikken. På den måde kan du vælge den farve, der passer bedst til det, du bruger spejlet til. Om det så er at børste tænder, at lægge en flot makeup eller barbere dig uden at misse en eneste skægstub i det skarpe lys, kan du finde en passende farvetemperatur.

Temperaturene angives i kelvin, og den laveste, 3000 kelvin, svarer til det, man kalder for varm hvid. Neutral er den midterste temperatur på 4500 kelvin, og det er den farve, der minder mest om det, vi kalder dagslys. Med 6000 kelvin får du en farvetemperatur, der hedder kold hvid.

Spejle fra Spejlfabrikken kommer også med andre smarte funktioner, som vi vil dykke ned i herunder.

 

Hvordan skifter jeg farvetemperaturen fra varm til kold?

Det er typisk via en berøringssensor, at du skifter farvetemperaturen på dit spejl fra for eksempel varm hvid til kold hvid. Det er også via denne berøringssensor, at du kan dæmpe lyset og øge lysstyrken igen, hvis du har behov for et kraftigere lys.

Ud over at du kan skifte farvetemperatur og skrue op og ned for lysstyrken på spejlets lys, har du også adgang til andre smarte funktioner på spejlet. Heriblandt at se hvad klokken er samt en vejrstation, der fortæller om temperaturer og luftfugtighed.

Spejlvarmen i spejlet gør det muligt for dig at undgå dug, når du kommer ud af det varme bad, og derfor egner spejle fra Spejlfabrikken sig rigtig godt til fugtige rum så som et badeværelse.

 

Hør musik eller radio med højtalere

Ud over de såkaldte Smart Mirrors med vejrstation osv., leverer vi også spejle, der har andre funktioner. Du kan for eksempel finde spejle med bluetoothfunktion og to indbyggede HIFI-højtalere. Disse er specielt udviklede til fugtige rum, hvilket betyder, at højtalerne tåler at hænge i dit badeværelse, selvom der kan opstå fugt.

På den måde kan du høre musik, radio, podcast eller lydbøger fra dit spejl, mens du gør dig klar til at komme ud af døren. Du skal blot koble bluetooth på din smartphone sammen med spejlets bluetooth og vupti, så kan du sætte din playliste i gang.

 

Viser alle 5 resultater