Baggrundsbelysning

Et spejl i dit hjem kræver en god belysning. Og hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og investere i et spejl med baggrundsbelysning? På den måde har du altid godt lys, når du bruger spejlet i dagligdagen.

Er du på jagt efter et ordentligt kvalitetsspejl? I så fald er du havnet det helt rigtige sted. Hos Spejlfabrikken finder du udelukkende spejle i høj kvalitet og et stilrent design. Alle vores spejle har antidug, hvilket gør, at de ikke dugger i fugtige rum så som badeværelset.

Derudover har langt de fleste af vores spejle lys, og det kan være installeret og indbygget på forskellige måder. Du kan både finde spejle med frontbelysningspejle med for- og baggrundsbelysning og spejle med baggrundsbelysning. Sidstnævnte type er spejle, der tilføjer en helt særlig æstetik i det rum, spejlet hænger i.

Et spejl med baggrundsbelysning er garant for at skabe en rigtig god stemning, og det er tilmed et godt lys, der både er brugbart, når du anvender spejlet, men også som et dekorativt indslag – for eksempel i din entré. Med andre ord går du ikke galt i byen med et spejl med baggrundsbelysning.

 

Hvor meget lyser et spejl med baggrundsbelysning op?

Det er forskelligt fra spejl til spejl, hvor meget lys du får, når du vælger et spejl med baggrundsbelysning. Flere af Spejlfabrikkens spejle har lysstyring, hvilket gør, at du selv kan bestemme intensiteten og farvetemperaturen. Sidstnævnte er som oftest fra 2700K til 6400K.

På den måde kan du ændre spejlets lys, alt afhængig af hvad du bruger spejlet til i løbet af dagen. Det kan være, du har brug for et neutralt eller hvidt lys til klargøring om morgenen, og om aftenen er det måske mere rart med et varmere lys, når du børster tænder og er på vej i seng.

 

Bliv klar til dagen med musik fra dit spejl

Derudover har du mulighed for at tilvælge et smart bluetoothsystem til dit spejl med baggrundsbelysning. Denne teknologi gør, at du kan starte dagen med at blive opdateret på nyheder via din foretrukne radiostation, eller du kan komme godt i gang med god musik fra din egen playliste.

Lad lyden strømme ud fra de to integrerede højtalere i spejlet og bliv klar til dagen, ligesom du foretrækker det. Med godt lys og god musik kommer man langt.

Vil du hellere designe dit eget spejl? Det er også muligt. Beskriv mål og ønsker til funktioner, og så sender vi en tegning retur, som du skal godkende, inden spejlet sendes til produktion.

 

Viser 1–18 af 23 resultater