For- og baggrundsbelysning.

Når du er på udkig efter et nyt spejl til badeværelset, entréen eller andre rum i din bolig, bør du gå efter et spejl med både for- og baggrundsbelysning. Det giver dig den mest optimale belysning til at gøre dig klar foran spejlet.

Med et spejl, der både har for- og baggrundsbelysning, får du den bedste belysning, du kan få til et spejl. På den måde sikrer du, at du kan bruge spejlet til det, du har behov for. Det kan være at lægge makeup, barbere dig eller se, hvordan dagens outfit tager sig ud.

Spejle fra Spejlfabrikken er i høj kvalitet, og samtidig får du innovative teknologiske løsninger med i købet. Det gør du blandt andet ved, at vi har sørget for, at alle vores spejle har antidug. På den måde kan de fint hænge på badeværelset uden at dugge til, når du tager et varmt bad.

Du skal blot aktivere varmen på spejlets overflade, og så slipper du for et dugget spejl, du alligevel ikke kan se noget i. Foruden antidug og integreret lys tilbyder vi også, at du kan få et ur på dit spejl, så du altid kan holde øje med klokken, og ved, hvor længe du er om barberingen.

 

Hvordan arter lyset sig på et spejl med for- og baggrundsbelysning?

Når du vælger et spejl med både for- og baggrundsbelysning vil det sige, at et rektangulært spejl eksempelvis har lys i venstre og højre side på fronten af spejlet. Derudover har spejlet et baggrundslys, der sender et blødt lys rundt om hele spejlet, så væggen bliver oplyst. Det giver en rar atmosfære i rummet.

Lyset består af LED, hvilket er et økonomisk godt valg, og samtidig giver LED-lys en rigtig god belysning. På nogle af spejlene er det muligt at bestemme farven på lyset: lige fra varm hvid (2700K) til kølig hvid (6400K).

 

Tidløst design til det moderne hjem

Spejle fra Spejlfabrikken laves i et tidsløst design. Det ses for eksempel på den måde, at panelet til at dæmpe lyset op og ned med, er integreret i spejlet. Det er dermed både nemt at gå til, og du slipper for at have kontakter og knapper hængende ved siden af spejlet.

Et bluetooth-system kan tilføjes til de fleste af vores spejle. Det vil sige, at du kan høre musik eller radio fra spejlets to højtalere. Du kan dermed klargøre dig foran spejlet, mens du bliver opdateret på nyheder eller lytter til god musik.

 

 

Viser 1–18 af 22 resultater