Front belysning

Med et integreret lys i dit spejl får du den bedste belysning, når du bruger spejlet. Og med spejle fra Spejlfabrikken er du endda sikret en række innovative løsninger så som antidug.

Uanset hvilket rum du befinder dig i, er en god belysning alfa omega for dit ophold i rummet. Om det så er det naturlige lys, der strømmer ind af vinduet, eller om det er i form af ordentlige lamper, er det vigtigt på flere punkter.

Den gode belysning bør især komme til sin ret, når du kigger dig selv i et spejl. Det gælder, uanset om spejlet er placeret i entréen, ved din garderobe eller på badeværelset.

Med et spejl med frontbelysning fra Spejlfabrikken får du et spejl i høj kvalitet og med flere nyttige funktioner. En af funktionerne er antidug, der sikrer, at selvom dit spejl hænger på badeværelset, hvor der kan opstå meget dug, når nogen er i bad, vil spejlet være dugfri.

Dermed kan du se dig selv i spejlet, lige så snart du træder ud af badet, og du kan tilmed lægge din makeup, mens en anden er i bad. Bemærk at vi også sælger spejle med makeupspejl.

 

Vælg det rigtige spejl med frontbelysning til dit behov

Det kan også være, det er ved din garderobe, at du forestiller dig dit nye spejl med frontbelysning skal være. Og her kommer den rette belysning naturligvis også dig til gode. Det sikrer nemlig, at du kan se dig selv og farverne på dit tøj i det rette lys.

Som en ekstra funktion, du med garanti vil blive glad for, har vi hos Spejlfabrikken tilføjet et bluetoothsystem i langt de fleste af vores spejle. Det gør, at du kan høre musik via to højtalere i spejlet, eller du kan blive opdateret om dagens nyheder i radioen, når du klæder dig på om morgenen.

Bluetoothsystemet er særligt udviklet til brug på fugtige steder så som et badeværelse, så du kan dermed få glæde af funktionen, uanset hvor du hænger spejlet op i dit hjem. Funktionen gælder dog ikke for vores små ovale spejle på 40×80 cm, de runde spejle på 60 cm samt vores smart-spejle med infrarøde paneler.

I vores udvalg af spejle finder du desuden spejle med ur, og på den måde risikerer du ikke at misse en aftale, mens du står og gør dig klar.

Tag desuden et kig i vores tilbudskategori, hvor du finder gode tilbud på forskellige spejle fra Spejlfabrikken.

 

Viser alle 9 resultater