120 LEDs per meter

Med et spejl fra Spejlfabrikken er du sikret et spejl med et rigtig godt lys bestående af 120 LED per meter. Dermed får du et lys, der ikke giver skygger mellem de små LED-pærer, fordi de sidder forholdsvis tæt.

Et spejl med lys er en af de bedste investeringer, du kan foretage til dit badeværelse, entré eller hvor du ellers har brug for et spejl med en rigtig god belysning. Dermed har du de bedste betingelser for at gøre dig klar foran spejlet, hvad enten det handler om påklædning, at lægge makeup eller en barbering, der kræver godt lys, så du ikke misser en skægstub.

Hos Spejlfabrikken består alle lys på vores spejle af LED-lys. Det har vi valgt, fordi LED giver et rigtig godt lys. Derudover kan du på flere af spejlene vælge mellem farverne kold hvid, neutral og varm hvid.

LED-lys har også andre fordele. Det er eksempelvis en lyskilde, der er meget strømbesparende, hvis vi sammenligner med glødepærer og halogenpærer. Derudover har det en meget lang levetid.

 

Hvad betyder det, at der er 120 LED per meter rundt om spejlet?

Når vi taler om, at der 120 LED per meter i de lysstrips, der hænger rundt om spejlet, på fronten af spejlet eller bagved spejlet, betyder det kort og godt, at der er 120 små LED-pærer per meter lysstrip. Det giver et jævnt og ensartet lys, hvad enten der er tale om frontbelysningbaggrundsbelysning eller en kombination af begge.

Ud over det store udvalg af moderne stilrene spejle, du kan finde i de forskellige kategorier i vores shop, har du også mulighed for selv at designe dit nye spejl.

Alt, du skal gøre, er at gå til vores konfigurator og angive hvilken spejlmodel, du ønsker. Dernæst dimensionerne for spejlet, belysning samt hvilke funktioner du ønsker. Til slut skal du indsende dine ønsker, og når vi har kigget på dem, udformer vi en tegning af dit spejl, som du så skal godkende, inden vi sætter det i produktion.

 

Hvilke funktioner har spejle fra Spejlfabrikken?

Når det kommer til funktioner, kan du få glæde af både bluetoothsystem med højtalere samt antidug. Førstnævnte funktion gør, at du kan høre musik via spejlet. Spejlet kommer nemlig med specialudviklede højtalere, der tåler fugt, og du kan dermed snildt hænge spejlet på badeværelset og fyre op for din yndlingsmusik.

En anden grund til, at spejlet egner sig fint til dit badeværelse, er den antidug-funktion, der gør, at spejlet ikke dugger til, når du kommer ud fra det varme bad.

 

Viser 1–18 af 34 resultater