e-mærket certifikat

Spejl med LED-lys dæmpningsfunktion og dugfri 50×90 cm

Spejl med LED-lys, dæmpningsfunktion og dugfri 50×90 cm er et elegant badeværelsesspejl, der udover at pynte på dit badeværelse, vil være meget anvendeligt.

Spejlet har en smuk baggrundsbelysning, samt et fremragende frontlys, som kommer godt med, når du lægger makeup.

Spejlet har en dual touch sensor med justerbar LED-farve og dæmpningsfunktion. Både belysning og varme fungerer med venstre berøringssensor. Holdes den nede, dæmpes belysningen og dermed indstilles den korrekte lysstyrke. Med den anden berøringssensor kan man bestemme farven på lyset. Vælg fra varm hvid (2700K) op til kølig hvid (6400K) belysning.

Når spejlet er tændt, vil overfladen varme op, hvilket forhindrer spejlet i at dugge til, hvilket er meget nyttigt.

Varenummer 8.6040.50-CC Kategorier , ,

2.599,00 kr.

TrustPilot
4,6 på trustpilot

Leveret af:

Gratis Levering

Leveret af:

Gratis Levering

Spejl med LED-lys dæmpningsfunktion og dugfri 50×90 cm er et smukt og multifunktionelt spejl, hvilket er præcis, hvad du skal bruge for at forbedre æstetikken i dit badeværelse med klasse og funktionalitet.

Når det kommer til visuel æstetik på badeværelset, er der intet, der kan bringe dit badeværelses interiør til live bedre end et smukt spejl. Men ikke et hvilket som helst spejl, men et der har den rigtige belysning.

Dette spejl har fremragende frontbelysning og smuk baggrundsbelysning. Høj lyseffekt, energieffektiv og lang levetid.

Bredde

Højde

Dybde

3 cm

Belysning

, , , ,

LED-farve

Spejlvarme

Inkluderer 2 berøringssensorer

Højre berøringssensor for at justere den ønskede farvetemperaturen på belysningen, fra 2700K til 6400K., Venstre berøringssensor for at tænde og slukke lyset og varme på samme tid, også til at styre lysdæmperfunktionen.

Spejlglas tykkelse

5 mm

Spejlform

Vægt

Bluetooth - 2 højttalere

IP-klasse

Tilslutning

, ,

Garanti

CE

Forsendelse

Leveringstid

3-5 hverdage

Transport

Mærke

Schaere

Levering og betaling

Gratis levering på dit Spejl med LED-lys dæmpningsfunktion og dugfri 50×90 cm

Nyd gratis levering direkte til din dør indenfor kun 3-5 hverdage.

Hold øje med din spejlrejse

Vi holder dig løbende informeret med en opdateringsmail, der inkluderer et sporingsnummer for din bestilling. Så kan du nemt følge dit nye spejls rejse til din adresse.

Opgrader med Bluetooth

Vælg at forbedre dit spejl med vores Bluetooth-funktion, og forvent en minimal forlængelse af leveringstiden med kun to ekstra dage. Denne smarte tilføjelse gør dit spejl endnu mere funktionelt.

14 dages nem returret

Vi prioriterer din tilfredshed højt og tilbyder derfor 14 dages fortrydelsesret. Du kan returnere dit spejl uden at oplyse årsag og modtage en fuld refusion. Husk, at omkostningerne ved returforsendelse af spejlet påhviler dig som kunde. Spejlets stand skal være som modtaget og uden at være blevet installeret.
Skulle du ønske at returnere dit produkt, bedes du kontakte os på e-mail. Når vi har modtaget og godkendt returvarerne, refunderer vi beløbet til din oprindelige betalingskonto.

Betalingsmuligheder

For at handle hos Spejlfabrikken skal du være mindst 18 år gammel. Vi accepterer en bred vifte af betalingsmetoder inklusiv Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay, ViaBill, PayPal, og bankoverførsel, uden ekstra gebyrer for dig.
Husk, ved bankoverførsel eller PayPal er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Se mere på PayPals hjemmeside eller kontakt os for detaljer.
Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms. Vi sikrer dine oplysninger med SSL-kryptering på vores betalingsserver.

Kontakt os for support

Har du spørgsmål om vores spejle eller din bestilling? Vores venlige kundeservice er her for at assistere dig. Kontakt os via e-mail fra mandag til fredag for prompte support.