Baggrundsbelysning i bunden

Med et moderne spejl fra Spejlfabrikken får du et spejl, der har lys og er dugfrit. Det betyder, at spejlet kan hænge på badeværelset uden at dugge til, når du tager varme bade.

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge et spejl med lys, når du skal ud og finde dit nye spejl til badeværelset, entréen eller et helt tredje sted i din bolig. Og med et spejl med baggrundsbelysning i bunden får du oven i købet et meget behageligt lys i det rum, hvor spejlet hænger.

Baggrundsbelysningen består af LED-lys, der skinner blødt ned på møblet under spejlet. Dermed kan du tydeligt se, hvad du har brug for. Foruden at have lys i bunden kan du også vælge et spejl med lys i fronten, så du får glæde af de fordele, det giver. På den måde kan du bedre se, når du lægger makeup eller barberer dig.

Udover det gode lys du får med dit nye spejl, får du også glæde af, at spejlet er dugfrit. Du slipper dermed for at skulle lufte kraftigt ud eller stå og tørre spejlet af, lige så snart du er trådt ud af badet for at kunne se dig selv. Med antidug-funktionen tænder du blot for varmen på spejlet, og snart er duggen forsvundet.

 

Hvad kan et spejl med baggrundsbelysningen i bunden ellers?

Foruden antidug og en god belysning får du også et spejl, der kan spille musik. Musikken kommer fra to højtalere, som du kan aktivere ved hjælp af bluetoothsystemet. Du kan ligeledes spille radio. På den måde får dine morgenrutiner et ekstra lækkert twist, når du kan blive klar, mens du lytter til god musik eller dagens nyheder.

Det gælder for alle spejle fra Spejlfabrikken, at der er højtalere og bluetoothsystem med undtagelse af vores små ovale spejle på 40×80 cm, de runde spejle på 60 cm samt smart-spejlene med infrarøde paneler.

Har du mod på at designe dit eget spejl, er det også en mulighed med Spejlfabrikken som din højre hånd. Send blot mål og ønsker til os, og vi kvitterer med en tegning, du skal godkende, før produktionen af spejlet går i gang.

 

Viser alle 16 resultater