e-mærket certifikat

Elegant spejl med LED lys dæmper og dugfri 100×70 cm

Elegant spejl med LED lys dæmper og dugfri 100×70 cm er et flotte badeværelsesspejl, som har 2,5 cm bredt frontlys i toppen. Belysningen i bunden skinner derimod smukt over væggen og over badeværelsesmøblerne.

Tænd, sluk og dæmpning af lyset styres af en berøringssensor placeret til højre, mens varmen tændes og slukkes separat via en vippekontakt.

 

Varenummer 8.4030.100 Kategorier , ,

3.099,00 kr.

TrustPilot
4,6 på trustpilot

Leveret af:

Gratis Levering
Betalingsmetode 2024

Leveret af:

Gratis Levering

Elegant spejl med LED lys dæmper og dugfri 100×70 cm har praktisk lys i toppen. Belysningen i den nederste del på bagsiden ser smuk ud på væggen og på badeværelsesmøblerne. Til belysning anvendes ekstra kraftige LED’er med en tæthed på 120 LED’er pr. meter. Lysets intensitet kan indstilles som ønsket med den integrerede dæmpningsfunktion.

Sensor switch med dæmpningsfunktion

Med denne sensor kan du tænde / slukke lyset, og styre lys dæmpningsfunktionen. Lysstyrken kan justeres efter dine personlige præferencer. Denne tilstand gemmes automatisk.
For at nyde denne funktion skal spejlet være tilsluttet en konstant elektrisk strøm og kun styres af sensoren i spejlet.

Dugfri

Af hensyn til brugervenlighed har dette flotte spejl integreret varme. Denne nyttige ekstrafunktion sikrer, at dit spejl aldrig dugger! Da  varme af spejlet ikke altid skal tændes, betjenes det via en separat tænd / sluk-knap. Denne kontakt er placeret 10 cm under sensorknappen, se billedet.

Bredde

Højde

Dybde

3 cm

Belysning

, , , , ,

LED-farve

Sensor

Berøringssensor på højre side af spejlet, i aluminiumsrammen. Ved at holde sensoren nede ændres dæmpningen. Den sidste indstilling gemmes.

Spejlvarme

Bluetooth - 2 højttalere

Spejlglas tykkelse

5 mm

Spejlform

Vægt

IP-klasse

Tilslutning

, ,

Garanti

CE

Forsendelse

Leveringstid

3-5 hverdage

Transport

Mærke

Schaere

Levering og betaling

Gratis levering på dit Elegant spejl med LED lys dæmper og dugfri 100×70 cm

Nyd gratis levering direkte til din dør indenfor kun 3-5 hverdage.

Hold øje med din spejlrejse

Vi holder dig løbende informeret med en opdateringsmail, der inkluderer et sporingsnummer for din bestilling. Så kan du nemt følge dit nye spejls rejse til din adresse.

Opgrader med Bluetooth

Vælg at forbedre dit spejl med vores Bluetooth-funktion, og forvent en minimal forlængelse af leveringstiden med kun to ekstra dage. Denne smarte tilføjelse gør dit spejl endnu mere funktionelt.

14 dages nem returret

Vi prioriterer din tilfredshed højt og tilbyder derfor 14 dages fortrydelsesret. Du kan returnere dit spejl uden at oplyse årsag og modtage en fuld refusion. Husk, at omkostningerne ved returforsendelse af spejlet påhviler dig som kunde. Spejlets stand skal være som modtaget og uden at være blevet installeret.
Skulle du ønske at returnere dit produkt, bedes du kontakte os på e-mail. Når vi har modtaget og godkendt returvarerne, refunderer vi beløbet til din oprindelige betalingskonto.

Betalingsmuligheder

For at handle hos Spejlfabrikken skal du være mindst 18 år gammel. Vi accepterer en bred vifte af betalingsmetoder inklusiv Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay, ViaBill, PayPal, og bankoverførsel, uden ekstra gebyrer for dig.
Husk, ved bankoverførsel eller PayPal er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Se mere på PayPals hjemmeside eller kontakt os for detaljer.
Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms. Vi sikrer dine oplysninger med SSL-kryptering på vores betalingsserver.

Kontakt os for support

Har du spørgsmål om vores spejle eller din bestilling? Vores venlige kundeservice er her for at assistere dig. Kontakt os via e-mail fra mandag til fredag for prompte support.