Baggrundsbelysning top og bund

Der er mange fordele ved et spejl med integreret lys. Og har spejlet baggrundsbelysning i både top og bund skabes en helt særlig atmosfære i det rum, spejlet hænger i.

Med et spejl fra Spejlfabrikken får du et spejl med integreret lys. Det lys kan enten være i form af frontbelysning eller som baggrundsbelysning. Det giver et forskelligt udtryk i det rum, hvor spejlet er placeret, alt efter om du vælger front- eller baggrundsbelysning. Derudover kan du også vælge et spejl, der har begge dele. Altså hvor der både er lys i fronten af spejlet og bagved.

Når du har et spejl med baggrundsbelysning i både top og bund får du et dejligt lys på badeværelset, eller hvor spejlet nu måtte hænge.

Lyset består af LED, og det betyder, at du får et godt lys, som lyser rummet op uden at genere dine øjne. Det giver nemlig et meget behageligt lys og sætter en overordnet stemning af ro og orden.

 

Hvilke funktioner har et spejl med baggrundsbelysning?

Foruden muligheden for at slå dugfri-funktion til og fra på spejlet, kan du også opleve andre smarte funktioner ved et spejl med baggrundsbelysning. Du kan nemlig tilføje et bluetooth-system til spejlet, hvilket betyder, at du kan lytte til musik eller radio via to integrerede højtalere.

Dermed kan du nyde morgenrutinen foran spejlet, mens du lytter til god musik eller bliver opdateret på dagens nyt. Du kan ligeledes få mulighed for at følge med i, hvad klokken er, ved at vælge et spejl, der viser et ur. Her kan du også få dagens vejr at se via en vejrstation, så du kan klæde dig på efter vejrforholdene.

 

Design selv dit nye spejl med baggrundsbelysning

Ønsker du at vælge helt selv, hvordan dit nye spejl med baggrundsbelysning i top og bund skal se ud? Det kan du nemt gøre ved at bruge Spejlfabrikkens konfigurator.

Her angiver du ønsker til spejlets funktioner samt mål. Desuden skal du angive, om du ønsker et rundt, ovalt eller rektangulært spejl. Det runde spejl passer ind et sted, hvor det kan bløde et rum lidt op, hvor det kantede spejl passer godt ind i meget stilrene rum. Hvis den model eller form på det spejl, du ønsker, ikke er tilgængelig inden for de givne muligheder, så send os en mail, så vi kan hjælpe dig.

Når du er klar med dine ønsker til det nye spejl, sender du dem blot af sted til os via hjemmesiden. Vi kvitterer med en tegning af spejlet, og når du har godkendt den, går selve produktionen af dit nye spejl i gang.

 

Viser alle 6 resultater