e-mærket certifikat

Badeværelsesspejl med baggrundsbelysning top og bund 100 × 60 cm

Badeværelsesspejl med baggrundsbelysning top og bund 100×60 cm. Dette smukke spejl hjælper dig med at skabe en smuk stemning i dit badeværelse, da oplyser toppen og bunden af ​​spejlet.

Det har også dæmpningsfunktion, som styres af sensoren placeret i højre side.

Derudover dugger dette spejl ikke til, for når du aktiverer varmefunktionen, bliver spejlets overflade opvarmet og forhindrer det i at dugge til. Du kan tænde og slukke for denne funktion separat fra lyset ved hjælp af en vippekontakt i højre side.

Varenummer 8.4020.100 Kategorier , , ,

2.520,00 kr.

TrustPilot
4,6 på trustpilot

Leveret af:

Gratis Levering

Leveret af:

Gratis Levering

Badeværelsesspejl med baggrundsbelysning top og bund 100×60 cm. Dette LED-spejl giver en hyggelig atmosfære på badeværelset takket være belysningen, der skinner bag spejlet både på væggen og på badeværelsesmøblerne.

LED-lyset tændes og slukkes ved en berøring sensor på højre side af spejlet. Med denne sensor kan du tænde / slukke lyset, og styre lys dæmpningsfunktionen. Lysstyrken kan justeres efter dine personlige præferencer. Denne tilstand gemmes automatisk.
For at nyde denne funktion skal spejlet være tilsluttet en konstant elektrisk strøm og kun styres af sensoren i spejlet.

Dugfri

Af hensyn til brugervenlighed har dette flotte spejl integreret med varme. Denne nyttige ekstra funktion sikrer, at dit spejl aldrig dugger!

Da opvarmning af spejlet ikke altid skal tændes, betjenes det via en separat tænd / sluk-knap. Denne kontakt er placeret 10 cm under sensorknappen, se billedet.

Schaere logo

Bredde

Højde

Dybde

3 cm

Belysning

, , , ,

LED-farve

Spejlvarme

Sensor

Berøringssensor på højre side af spejlet, i aluminiumsrammen. Ved at holde sensoren nede ændres dæmpningen. Den sidste indstilling gemmes.

Bluetooth - 2 højttalere

Spejlglas tykkelse

5 mm

Spejlform

Vægt

Garanti

IP-klasse

Tilslutning

, ,

CE

Forsendelse

Leveringstid

3-5 hverdage

Transport

Mærke

Schaere

Levering og betaling

Gratis levering på dit Badeværelsesspejl med baggrundsbelysning top og bund 100 × 60 cm

Nyd gratis levering direkte til din dør indenfor kun 3-5 hverdage.

Hold øje med din spejlrejse

Vi holder dig løbende informeret med en opdateringsmail, der inkluderer et sporingsnummer for din bestilling. Så kan du nemt følge dit nye spejls rejse til din adresse.

Opgrader med Bluetooth

Vælg at forbedre dit spejl med vores Bluetooth-funktion, og forvent en minimal forlængelse af leveringstiden med kun to ekstra dage. Denne smarte tilføjelse gør dit spejl endnu mere funktionelt.

14 dages nem returret

Vi prioriterer din tilfredshed højt og tilbyder derfor 14 dages fortrydelsesret. Du kan returnere dit spejl uden at oplyse årsag og modtage en fuld refusion. Husk, at omkostningerne ved returforsendelse af spejlet påhviler dig som kunde. Spejlets stand skal være som modtaget og uden at være blevet installeret.
Skulle du ønske at returnere dit produkt, bedes du kontakte os på e-mail. Når vi har modtaget og godkendt returvarerne, refunderer vi beløbet til din oprindelige betalingskonto.

Betalingsmuligheder

For at handle hos Spejlfabrikken skal du være mindst 18 år gammel. Vi accepterer en bred vifte af betalingsmetoder inklusiv Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay, ViaBill, PayPal, og bankoverførsel, uden ekstra gebyrer for dig.
Husk, ved bankoverførsel eller PayPal er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Se mere på PayPals hjemmeside eller kontakt os for detaljer.
Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms. Vi sikrer dine oplysninger med SSL-kryptering på vores betalingsserver.

Kontakt os for support

Har du spørgsmål om vores spejle eller din bestilling? Vores venlige kundeservice er her for at assistere dig. Kontakt os via e-mail fra mandag til fredag for prompte support.