Frontbelysningen i toppen

Et spejl med indbygget belysning er en nem og elegant måde at sikre godt lys over spejlet. Spejle med frontbelysning i toppen fra Spejlfabrikken er et stilrent indspark til din indretning.

Der er mange gode grunde til at vælge et spejl med indbygget lys. Det gælder også for et spejl med frontbelysning i toppen. På den måde er du nemlig altid sikret god belysning der, hvor spejlet hænger og bruges i løbet af dagen.

Når lyset er placeret i toppen af spejlet, får du en jævn belysning. Samtidig er der i bunden af spejlet installeret en baggrundsbelysning, hvilket skaber et behageligt lyshav under spejlet. Det giver desuden en god dynamik i rummet.

Spejle fra Spejlfabrikken er dugfri og egner sig dermed til at hænge på badeværelset. Derudover kan du finde flere teknologiske løsninger på vores spejle – uanset hvilken model du går med.

 

Hvor kraftigt lys giver et spejl med frontbelysning i toppen?

Du får en rar belysning omkring spejlet, når der er installeret frontbelysning i toppen. Det gør, at du altid har lidt ekstra lys, som både har en praktisk funktion, hvis du for eksempel skal lægge makeup, og derudover understreger det indretningen i rummet. Du kan slukke og tænde for lyset samt dæmpe det via en sensor på spejlet.

Som nævnt kan du hænge det dugfrie spejl i badeværelset, men det egner sig lige så vel til andre rum så som entréen. Det er muligt at få et spejl med flere funktioner, herunder et bluetoothsystem. Det gør, at du kan høre musik og radio fra spejlets to indbyggede højtalere. Alt, du skal gøre, er at vælge, hvad du vil høre fra din mobil eller anden enhed, der kan spille musik via bluetooth.

Derudover har du mulighed for at se, hvad klokken er, da nogle af vores spejle har et indbygget ur. Du kan tilmed få spejle med vejrstation, hvilket kan være praktisk, hvis du er ved at klæde dig på til dagens gøremål og ønsker at kende dagens vejr.

 

Design dit eget spejl med valgfrie funktioner

Har du mod på at designe dit eget spejl? Så grib muligheden med Spejlfabrikken som din højre hånd. Du skal blot fortælle os, hvordan du ønsker, spejlet skal se ud – skal det være rektangulært eller ovalt? Og hvilke funktioner skal det have? Antidug, frontbelysning, bluetoothsystem, ur, vejrstation?

Mulighederne er mange, og valget er dit, når du designer dit eget spejl. Og når du har afgivet dine ønsker, laver vi en tegning, som du skal godkende, før vi går i gang med at producere spejlet til dig.

 

Viser 1–18 af 21 resultater