1400 lumen

Med et spejl med lys fra Spejlfabrikken får du en rigtig god, kraftig og skarp belysning med op til 1400 lumen. Det svarer til, hvad en glødepærer på 150 W leverer af lys.

Har du brug for ekstra godt lys på dit spejl? Det kan du få hos Spejlfabrikken, hvor det er muligt at skrue lyset på spejlet helt op til 1400 lumen. Det er et meget kraftigt og skarpt lys, og du kan dermed let barbere dig uden at misse noget eller lægge en god makeup, der også tager sig godt ud, når du kommer ud i dagslyset.

Spejle fra Spejlfabrikken fås med lys, der enten sidder på fronten af spejlet eller bagved spejlet. Du kan også få spejle, hvor lyset følger rammen rundt om spejlet samt spejle, der både har frontbelysning og baggrundsbelysning.

Fælles for dem alle er, at de har LED-lys, som er en lyskilde med mange fordele. Dels er det økonomisk set et godt valg, da LED-lys har en meget lang levetid sammenlignet med gløde- og halogenpærer. Derudover bruger LED-lys fire til fem gange så lidt i strøm som traditionelle lyskilder.

 

1400 lumen på spejlet: Er det nok?

Et spejl med LED-lys der kan gå op til 1400 lumen er nok til alle tænkelige formål. 1400 lumen er som nævnt et rigtig kraftigt lys, og hvis du tænker på watt, som man ofte brugte før i tiden til at måle, hvor kraftigt en pære lyser, kan du sammenligne 1400 lumen med, hvad der svarer til en glødepærer på 150 W. Det er altså en god omgang lys, du kan få.

Generelt siger man, at jo højere lumentallet er, jo kraftigere et lys får du. Og med spejle fra Spejlfabrikken kan du skrue både op og ned for lysstyrken, så det passer til dit behov. Du kan desuden vælge, om lyset skal skinne i farven kold hvid, neutral eller varm hvid.

 

Spejl med bluetooth og højtalere der tåler fugt

Et af kendetegnene ved spejle fra Spejlfabrikken er, at de har indbyggede højtalere i høj kvalitet. Højtalerne er specielt udviklet, så de egner sig til fugtige steder så som et badeværelse. Det betyder, at du kan koble din smartphone på spejlets bluetooth-funktion og høre radio, musik, podcast eller lydbog fra spejlets to HIFI-højtalere.

Det gælder alle spejle dog med undtagelse af små ovale spejle på 40×80 cm, runde spejle på 60 cm samt smart-spejlene med infrarøde paneler. Foruden et spejl med højtalere og et godt lys, får du også et spejl med antidug-funktion, når du vælger et spejl fra Spejlfabrikken.

 

Viser 1–18 af 33 resultater