24 V

Spejle med 24V LED-belysning kan bruges til steder, hvor der bruges 24 volt. Det er typisk til belysning af en større overflade, da det giver et mere kraftigt lys, end 12V gør.

Har du brug for et spejl med LED-lys til 24V? Så er du havnet det rette sted. Hos Spejlfabrikken har vi spejle med LED-lys, og et stort udvalg der passer til 24 volt.

LED-lys giver dig et rigtig godt lys til dit spejl, hvilket gør, at du nemt kan lægge make-up eller barbere dig ved spejlet, især hvis der er tale om frontbelysning i begge sider af spejlet. Du kan på de fleste spejle justere på lysstyrken, ligesom du kan skifte mellem kold hvid, neutral og varm hvid.

På den måde har du både godt lys til, når du skal kunne se dig selv ordentligt i spejlet, samt lys til når du for eksempel skal børste tænder i mere afdæmpet lys inden sengetid. LED-lyset udmærker sig derudover ved at være økonomisk billigt og have en lang levetid sammenlignet med halogen- og glødepærer.

 

Hvilke funktioner har spejle med LED-belysning til 24V?

Der er mange smarte funktioner at vælge imellem til dit spejl hos Spejlfabrikken. Hvis du ønsker et spejl, der kan lidt mere end de traditionelle, så kan du for eksempel gå efter et spejl med bluetoothfunktion. Det har stort set alle vores spejle.

Det betyder, at du kan spille musik, radio og podcast direkte fra to indbyggede HIFI-højtalere, der sidder bag spejlet. Det gør du ved at koble din smartphones bluetooth sammen med spejlets bluetooth, og så er der blot tilbage at trykke “afspil.”

Derudover får du et spejl med antidug, hvilket gør, at spejlet egner sig fint til at hænge på et badeværelse, fordi du kan aktivere varmen i spejlet, så det ikke dugger til. Du kan også gå et skridt længere og få et spejl, der viser klokken, dato og vejrudsigten for dagen.

 

På udkig efter specifikke mål på et spejl?

Spejlfabrikken sælger både spejle til private og til erhverv, og er du på jagt efter et spejl i helt specifikke mål, kan det være, du skal overveje at designe spejlet selv.

Alt, du skal gøre, er at vælge dimensioner, model, belysning samt tilvalg af funktioner i vores konfigurator. Dernæst sender vi en tegning til dig, så du kan godkende dit nye spejl, inden spejlet sendes til produktion. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Viser 1–18 af 36 resultater